Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Для гурманів, які полюбляє готувати, а не виносить невпорядкованість у кухонній зоні!
Хочу поділитися смішною ситуацією, що трапилася у мною минулого тижня, і це було.... Моя принцеса замовила, щоб я зробила дещо неймовірно красиве до великої події. Ваша героїня, безумовно, почала гортати рецепт у інтернеті і отримала несподіванку. Втратила цілих нервущих півтора години, блукаючи із ресурсу на сайт! Деякі рецепти здавалися нереально складні, інші варіанти - з дивними компонентами, треті - з масою спонсорських посилань. Але як грім серед ясного неба я згадала про існування сей чудовий сайт і менш ніж за 5 хвилинок знайшла - ідеальний вибір! Варіант був настільки до безтями покроковим, що в результаті навіть юна дванадцятирічна юна кулінарка здолала молодій стати справжнім підручним. І що ви думаєте? ми разом приготували чарівний десерт, що став справжнім прикрасою свята. Тепер навіть ті, хто раніше сумнівався мої знайомі обсіли мене з розпитуваннями: "Яким чином ти вишукала такий собі ідеальний спосіб?"
Каталог сайтів
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: