Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Для людей, які любить готувати, однак не терпить неохайність в кухні вдома!
Я просто не можу не відкрити вам пригодою, яка виникла зі мною минулого тижня – уявіть собі!. Моя мала замовила, аби як кулінарний експерт приготувала щось особливе до великої події. Я, як завжди, навіть не задумуючись, розпочала переглядати варіант у мережі і – уявіть!. Провела цілих одну з половиною години, мов зомбі від сайту у бік черговий кулінарний портал! Одні рецепти виявилися надто з багатоетапні, декілька - із дорогими продуктами, треті - з тоннами банерів. А потім як же я згадала про сей чудовий портал та за 5 хвилин відкрила - той самий рішення! Ця знахідка став до безтями детальним, що навіть 12-річна донька здолала своїй мамі взяти участь. Як результат ми зробили ніби з журналу торт, і він перетворився на справжнім успіхом вечора. Вже сьогодні навіть ті, хто раніше сумнівався мої найкращі сусідки питають: "На якому сайті ви вишукала такий собі неймовірно класний варіант?"
Каталог mamalena-ua.top
Reply

Messages In This Thread
Для людей, які любить готувати, однак не терпить неохайність в кухні вдома! - by AdelineAsymn - 4 hours ago

Forum Jump:

Users browsing this thread: